080 35 08Naložbeno svetovanje

Moj izbor skladov

Osebni portfelj

Novosti na trgu

Naročite se na RSS

Prenos upravljanja ILIRIKA Krovnega sklada

10.6.2016

Družba KD Skladi je 9. maja 2016 pridobila soglasje Agencije za trg vrednostnih papirjev, da smemo prevzeti v upravljanje podsklade ILIRIKA Krovnega sklada: ILIRIKA Azija dinamični, ILIRIKA Energija delniški, ILIRIKA Farmacija in tehnologija delniški, ILIRIKA Gazela dinamični, ILIRIKA Razvijajoči trgi dinamični, ILIRIKA Vzhodna Evropa dinamični, ILIRIKA Modra kombinacija fleksibilni, ILIRIKA Globalni sklad skladov dinamični in ILIRIKA Obvezniški fleksibilni.

Za vlagatelje vzajemnih skladov ILIRIKA Krovni sklad prenos upravljanja ne pomeni nobenih sprememb v smislu varnosti njihovega premoženja ali kakovosti v upravljanju sredstev, ki ostaja na visokem nivoju, razen dejstva, da bo njihove naložbe upravljala druga družba za upravljanje. Prenos upravljanja je pravno in časovno zahteven postopek, vendar vlagateljem ne nalaga nobene obveznosti. Prenosna in prevzemna družba bosta opravili prenos upravljanja na dan 9. 6. 2016.

Med družbami za upravljanje, ki jih je ILIRIKA DZU pozvala k prevzemu, je kot najprimernejšo izbrala družbo KD Skladi, eno izmed vodilnih in najstarejšo družbo za upravljanje v Sloveniji.

Oglasno sporočilo

Domov Vstopna stran Pregled skladov Statistike Filter skladov Primerjava skladov Pristop k skladom

Copyright © 2021 Vzajemci d.o.o. Vse pravice pridržane