080 35 08Naložbeno svetovanje

Moj izbor skladov

Osebni portfelj

Novosti na trgu

Naročite se na RSS

NFD DZU se je preimenovala v Alpen Invest

18.6.2014

NFD DZU se je preimenovala v Alpen Invest, družba za upravljanje investicijskih skladov, d.o.o.

Kot so zapisali na svoji spletni strani:

"Nacionalna finančna družba za upravljanje investicijskih skladov, d. o. o., Ljubljana (NFD d. o. o.), je z novimi lastniki in novo razvojno strategijo stopila na pot pridobivanja tujih investitorjev z novim imenom Alpen Invest, družba za upravljanje investicijskih skladov, d. o. o. in krajšim ALPEN Invest d. o. o.

Preoblikovanje podjetja se je začelo v marcu 2014, ko sta v lastništvo NFD d. o. o. vstopila tuja dobro poučena vlagatelja. V naslednjih mesecih je družba v skladu z razvojno strategijo in fokusom na mednarodno in regionalno usmerjeno poslovanje izvedla kar nekaj sprememb v poslovanju družbe in se preimenovala v ALPEN Invest d. o. o.

Družba ALPEN Invest d. o. o. ima jasno zastavljen cilj, postati glavna vstopna točka tujega kapitala na SEE regijski kapitalski trg, na drugi strani pa želimo lokalnim investitorjem ponuditi dodatne ugodnosti v obliki kluba zvestobe, dodatnih produktov, večje transparentnosti in predvsem višjih donosov.

Družba NFD d. o. o. je dne 17.06.2014 prejela Sklep Okrožnega sodišča v Ljubljani v zvezi s preimenovanjem in isti dan objavila obvestilo o spremembi firme družbe za upravljanje."

Oglasno sporočilo

Domov Vstopna stran Pregled skladov Statistike Filter skladov Primerjava skladov Pristop k skladom

Copyright © 2021 Vzajemci d.o.o. Vse pravice pridržane