080 35 08Naložbeno svetovanje

Moj izbor skladov

Osebni portfelj

Novosti na trgu

Naročite se na RSS

V mesecu juliju prihajajo 3 novi vzajemni skladi

8.7.2011

V mesecu juliju prihajajo 3 novi delniški vzajemni skladi:

  • 11.7.2011 LIRIKA Latina delniški
  • 11.7.2011 ILIRIKA Prehrana delniški
  • 16.7.2011 Infond FRONTIER, delniški podsklad

  • ILIRIKA Latina delniški in ILIRIKA Prehrana delniški

V ponedeljek 11.7.2011 bodo pri Iliriki DZU začeli tržiti v nova delniška podsklada ILIRIKA Latina delniški in ILIRIKA Prehrana delniški.

Kot že samo ime pove lahko sklepamo, da bo podsklad ILIRIKA Latina delniški sredstva vlagateljev investiral v delnice podjetij, ki imajo sedež ali opravljajo pretežni del svojega poslovanja v državah Latinske amerike, medtem ko bo podsklad ILIRIKA Prehrana delniški sredstva vlagateljev investiral globalno, v podjetja, ki delujejo v panogi osnovnih potrošnih dobrin.
 

  • Infond FRONTIER, delniški podsklad

Infond Frontier, delniški podsklad, nalaga sredstva v t.i. 'Frontier Markets', t.j. mejne trge. Slednji so hitro razvijajoči se trgi, ki ne vključujejo Brazilije, Rusije,Indije in Kitajske. Sicer so manjši in manj razviti od velikih štirih, vendar imajo mnogi visoke gospodarske rasti in nizko raven zadolženosti (na primer Južna Koreja, Vietnam, Južnoafriška republika, Nigerija, Čile, Argentina, Turčija…) Danes so tam, kjer so bili BRIC trgi pred 20 leti.

V času od 16.7.2011 do 31.8.2011 bodo blagatelji v novo ustanovljeni podsklad Infond FRONTIER, delniški podsklad vstopali brez vstopnih stroškov.

Oglasno sporočilo

Domov Vstopna stran Pregled skladov Statistike Filter skladov Primerjava skladov Pristop k skladom

Copyright © 2021 Vzajemci d.o.o. Vse pravice pridržane